PER SORTIR DE L’HABITUAL

SALA SOHO

La sala Soho és diàfana i polivalent ; té els sostres alts i elements industrials conservats de la seva estructura original del s.XX. Disposa de dues entrades independents. Perfecte per aexposicions de cotxes o altres elements de grans dimensions.

UN TOC TRANSGRESSOR

LA GÀBIA DE VIDRE

Un altell de 20 m2 amb terra de vidre ; un lloc immillorable per als esdeveniments mésatrevits. Ideal per ubicar músics de benvinguda, elements decoratius , presentacions deproducte, performances, també per a sala de reunions, o rodatges. Disposa de llum natural.

VERSÀTIL I AMB AIRES ZEN

SALA DE L' ESCENARI

Espai versàtil i totalment equipat que ofereix la possibilitat de realitzar tot tipusd’esdeveniments d’empresa o institucionals. Disposa de dos projectors, d’unes singularsgrades per seure de manera informal i d’un petit escenari.

Un espai adaptable

InGracia és un espai polivalent i adaptable. Dividit en dues plantes que es componen de diferents espais, la combinació dels diferents elements (taules rodones, taules imperials, cadires, etc.) permet la realització de tot tipus d’esdeveniments. Cóctels, presentacions, sopars d’empresa… inGracia t’ofereix múltiples opcions.

CAPACITATS
m2 banquet  imperial teatre còctel
Sala Soho 132 m2 84 pax 72 pax 100 pax 120 pax
Sala Escenari 87 m2 48 pax 40 pax 70-80 pax 80 pax
La gàbia 20 m2 10 pax 15 pax